Contact us

Op deze pagina kun je Reactie’s achterlaten als je vragen hebt over de site, Deze worden zo snel mogelijk beantwoord. Of je kan een e-mail sturen naar vuurwerknieuws@gmail.com

Wil je graag in mijn site adverteren? dat kan! stuur dan even een mailtje naar vuurwerknieuws@gmail.com
en je krijgt zo snel mogelijk een reactie teruggestuurd.

Advertenties

21 gedachtes over “Contact us

 1. ik heb een vraag weet u
  waneer de echte prijslijsten van 2010 van zena uitkomen
  want ik wil weer gaan maar ik weet de preciese prijs dus niet

  m.v.g rowald bos

  • De prijslijst van zena zal zena zelf nooit online zetten maar er zijn altijd klanten die een prijslijst van zena inscannen deze kun je gewoon in de loop van het jaar op internet vinden.

 2. wanneer komt de prijslijst van zena van 2011-2012 uit eigenlijk ik wil graag naar belgie gaan naar de plaats olen daar heb je een zena winkel dus vandaar vroeg ik het.
  alvast bedankt

 3. Hallo,
  Ik ga t wknd met zoonlief naar Baarle Hartog als één vd weinige moeders waarschijnlijk met vuurwerk gekke puberzoon knallers kopen in Baarle Hartog. Maar nu vroeg ik me af: zijn de controles in weekenden hoger en hoe hoog zijn evt boetes?
  Groetjes!

  • Dag Roxane, op dit moment en de laatste jaren zijn er geen controles meer. Doordat in Belgie de regelgeving omtrent de veiligheidseisen waaraan het vuurwerk moet voldoen zijn aangescherpt, is het verschil tussen vuurwerk uit Belgie of Nederland een stuk kleiner geworden. Wat natuurlijk wel een groot verschil is, is dat men in Belgie heel het jaar door vuurwerk kan kopen. Mocht men ooit nog op vuurwerk controleren, dan zal die controle vrijwel altijd eind december plaats vinden.

   • Hallo Rob bedankt voor je antwoord. We zijn zaterdag een dagje België wezen doen in baarle Nassau en idd nergens controles. Dus zoon blij met al die knalshops daar. Hij was even in de vuurwerk hemel. En we zijn ook nog even naar een grappig vintage winkeltje geweest (ik mocht ook wat leuks kiezen 😉
    https://letsgobackintime.be met allemaal spulletjes uit vervlogen tijden waaronder jaren 50 en 60. En ik heb zelfs ook nog wat gescoord.
    Dus… een vruchtbare dag in Nederlands België.
    Groetjes Roxane

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s